Ameera Sofya's FotoPage
Baby Power
By: Ameera Sofya Mohammad Fitri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Mar-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Born: Muhammad Aijaz Wafry bin Mohammad Fitri

Alhamdulillah, our third child, and our first son was born at Hospital USM Kubang Kerian, Kelantan.
May Allah bless Aijaz.


Friday, 5-Mar-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Born: Muhammad Aijaz Wafry bin Mohammad Fitri

Alhamdulillah, our third child, and our first son was born at Hospital USM Kubang Kerian, Kelantan.
May Allah bless Aijaz.


Friday, 7-Nov-2008 10:57 Email | Share | | Bookmark
Photo by Umi

 
Umi guna Canon EOS 50D baru yang abah beli. Ini hasilnya. Cantikkan?




Thursday, 16-Oct-2008 03:56 Email | Share | | Bookmark
Bila balik dari Taska



Teacher di taska Children Islamic Centre bagitau, "Ameera dengan Aysha susah sungguh nak bagi mereka tidur bila waktu tidur"
Patutlah bila balik rumah (sebelum Maghrib), mandikan mereka dan bagi sebotol susu seorang satu, lepas tu pasang kipas kuat-kuat dan mereka pun terus zzzzzz...

ps. Kalau terbangun selepas tidur petang, hmm, jawabnya tengah malam baru nak tidur diorang ni


Tuesday, 14-Oct-2008 03:57 Email | Share | | Bookmark
Rumah baru di Kota Damansara

 
 
 
Kami sudah pindah ke rumah baru di Kota Damansara, Selangor.

Bermulalah kehidupan baru untuk kami semua, termasuklah Ameera dan Aysha.

Bye, bye Butterworth, kenangan di sana cukup indah...

Ameera yang overexcited


Allahuakbar


Aysha, yeaahhhh


Lompat jangan tak lompat


Dan bermulalah era baru dalam kehidupan anak-anak kami... Dekat je dengan Pangsapuri Carlina di mana kami tinggal


Selamat datang kawan baru


Pelajar baru...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net